LOKAL KJØKKENFORHANDLER

MED MANGE ÅRS ERFARING

Hvorfor kjøkken fra to ulike kjøkkenfabrikker, i vår butikk?VIGRESTAD KJØKKEN AS


Vigrestad Kjøkken AS har levert skreddersydde interiørløsninger i over 20 år. Med tilholdssted på Vigrestad mellom Bryne og Egersund, har vi blitt kjent som en lokal kvalitetsleverandør av innredningsløsninger til kjøkken, bad og garderobe.


Våre ansatte er kyndige, og kan hjelpe deg å finne løsninger tilpasset din bolig og behov, uansett om du renoverer eller bygger nytt. Detaljrike tegninger visualiserer løsningene på en flott måte i planleggingsfasen, før de dyktige medarbeiderne våre i produksjon er i gang med å lage din innredning.


I vår butikk kan du se eksempler på smarte løsninger, materialer, farger og detaljer. I butikken treffer du hyggelige folk, som har lang erfaring høy kompetanse. Du kan føle deg trygg på at de vil finne gode løsninger sammen med deg. Ved å komme direkte til oss, er det å få skreddersydde løsninger ingen problem.


Vi selger egenproduserte kjøkken og Nordsjøkjøkken.

Nordsjøkjøkken er produsert i Danmark, på en fabrikk som har produsert kjøkken i over 40 år. Nordsjøkjøkken har bredt utvalg, hurtlig levering og er blant markedes rimligste fabrikk sammensatte kjøkken. Velg mellom flatpakket eller sammesatt fra fabrikk mot en liten merpris.


Vet du hva du vil ha, så hjelper vi deg å bestille riktig. Er du usikker på hva slags løsninger som kan fungere best? Vi hjelper deg med å lage spesialtilpassede innredninger som utnytter plassen maksimalt, eller gir deg et praktisk, velfungerende rom til konkurransedyktige priser.


Hos oss har vi kjøkken i alle prisklasser og stort sett i alle stilarter.


Vi kan også være behjelpelige med montering, både av egenproduserte innredninger og av Nordsjøkjøkken som vi er forhandler av.


Velkommen innom å se!


© Copyright.

All Rights Reserved.

Åpningstider


Mandag - onsdag kl 09 - 16

Torsdag: kl 10 - 18

Fredag: Etter avtale

Lørdager og ettermiddag

etter avtale

Følg oss


Facebook

Kontakt


Langgata 23, 4362 Vigrestad

Mail: vigrestad@vigrestadkjokken.no

Tlf: 906 98 896